Eylül 2015 Favorilerim


Bu ay için favori ürünlerimi sıralamak istiyorum.

Öncelikle Eylül ayı yazdan sonbahara doğru bir geçiş ayı olduğu için bu ayki favorilerim genelde nemlendiriciler.

Vücudumuzda havaların değişmeye başlamasıyla değişimler olur. Nem dengesini kaybeden vücudun bu dönemde extra bolca nemlendirilmeye ihtiyacı vardır.

Eminim sizlerde bu ay içinde ellerinizin kuruduğunu hissettiniz. Ellerimiz için 2 favori el kremim var. İlki Body Shop Absinthe Purifying Hand Cream. Gerçekten ellerde uzun süreli nem sağlıyor, yağsız formülü cilt tarafından anında emiliyor. Fiyatı 27,90 TL.

Body Shop Absinthe Purifying Hand Cream




İkincisi ise yılların markası Vaselin’den. Vaselin Intensive Rescue. Çok kuru ciltler için tasarlanmış bu el kremini tüm kış boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fiyatı 8,90 TL.

Vaselin Intensive Rescue
Vaselin Intensive Rescue

Yine nemlendiricilerden devam edecek olursak, yine çatlamaktan bıkmayan dudaklarımıza gelelim. Bugüne kadar onlarca farklı ürün kullandım ve içlerinden ilk sıraya oturan tek bir ürün var. O da Neutrogena Dudak Nemlendiricisi. Hiçbir markanın dudak nemlendiricisine bu ürünü değişmem. Piyasa fiyatı 10 TL civarındadır. Kışa girmeden mutlaka edinin.


Neutrogena Dudak Nemlendiricisi
Neutrogena Dudak Nemlendiricisi

Son olarak da eylül ayında yazın sürdüğüm rengarenk, canlı, fosforlu ojelere veda ettim ve daha pastel ve koyu renk ojelere doğru geçiş yaptım. Bunların  içinden en severek sürdüğüm renk ise Pastel 103 oje oldu.

pastel 103
Pastel 103


Eylül favorilerim bunlar.

Bir sonraki ay yeni favorilerimde görüşmek üzere.

Keyifli günler.



0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.