Cildinizi Nemlendirin Kiehl's Ultra Facial Cream

Kış yaklaşırken cildimizi ve dudaklarımızı bir kuruma telaşı sarar.

Her kış bu kuruluk ve çatlaklara sert bir mücadeleye gireriz. Bu mücadelede en büyük destekçilerimiz tabii ki kozmetik ürünler.

Son yıllarda tüm uzmanların ve doktorların sölediği gibi ciltteki tüm kötülüklerin anası nemsizlik. Kırışıklık, kuruma, dökülme, pullanma, hatta sivilce ve fazla yağlanmanın sebebi bile yeteri kadar nemlendirilmeyen cilttir. Bu yüzden bu kış başlamadan silahlarımızı kuşanalım istedim.

Uzun zamandır uzaktan takip ettiğim ve kullanan arkadaşlarımdan aldığım tavsiyelerle Kiehl’s ürünlerine karşı bir sempatim gelişti. Bu yüzden bugün tanıtacağım ürün Kiehl's Ultra Facial Cream.
Kiehl's Ultra Facial Krem
Kiehl's Ultra Facial Cream



Ben bir ürünü incelemeden ya da karar vermeden önce ilk yaptığım iş üretici firmayı araştırmak olur. Bu yüzden sizlere de önce Kiehl’s hakkında kısa bir bilgilendirme geçeyim...










Daha detaylı bilgi için buraya tıklayıp, markanın kendi sitesini özgürce inceleyebilirsiniz.

Gelelim ürünümüze...

Kiehl's Ultra Facial Cream :

Özellikle kış aylarında kullanabileceğiniz iyi ürünlerden bir tanesi. Uzun süreli nemlendirme özelliği var. Sabah ve akşam kullandım. Yüzüm yumuşacık oldu. Ayrıca sivilcelenme de yapmadı.Özellikle kışın cildim extra nemlendirilme istiyor sanki susuz kalmış gibi. Fazla gerilip kuruyor ve zaman zaman acıyor kuruluktan Kiehl's markasının bu kremi çok iyi geldi. Azıcık ürün tüm yüzü nemlendirmeye yetiyor.




Eğer cildim yağllı yada yağlanmaya müsait diyorsanız aynı ürününün yağlı ciltler için olanı da mevcut. Fiyat ya da içerik olarak farkları yok sadece bu ürün ciltte eksta yağlanma ya da parlama yapmıyor. Resmi ve detayları alt tarafta görebilirsiniz. 




Her iki ürün de ciltte hiçbir sivilce ya da siyah noktaya sebebiyet vermez. 

Ürünleri satın almak ya da daha fazla bilgi edinmek için tıklayın. Firma kargo için ekstra ücret talep etmiyor ve mağaza fiyatlarıyla tamamen aynı, ayrıca internet siparişlerinde diğer ürünlerinden 1 ya da 2 adet tester ürün de gönderiyorlar.

Keyifli alışverişler...






0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.