2015 Sonbahar Trendleri

2015 yaz sezonu biter iken , 2015 – 2016 sonbahar kış sezonu bizleri yaklaşık bir ay sonunda kapıda beklemektedir . Yaz aylarının halen tadını çıkarıyor olsak da , sonbahar sezonununda trend olan giysileri , aksesuar ve ayakkabıları da merak ile beklenmektedir . Geçtiğimiz yaz sezonunda moda olan renkler yazın cıvıltısını ve de yazın havasını yansıtmakta iken , sonbahar sezonunda da sonbaharın renkleri evimizi karşılamaya ve de neşelendirmeye devam edecektir .




2015 sonbahar modası
2015-2016 Sonbahar-Kış







Sonbahar renkleri
2015 Sonbahar

Bu sezonda sonbaharın en tutkulu renklerinden biri olan yaprak sarısı karşımıza gelmektedir . Yaprak sarısının tutkulu ve de hazin duruşu sonbaharı bizler ile birlikte karşılamaktadır . Aynı şekilde sonbaharı simgeleyen renkler , genel anlamı ile de durgun renkler olmaktadır . Bu renkler sarı , yeşil , kahverengi , krem , süt kahvesi , turuncu , bordo gibi renkler giysilerde ve de aksesuarlarda da can bularak bu sezonun en moda renkleri haline gelecektir .








Yeni sezon sonbahar trendleri arasında dolgu topuklu çizmeler , bağcıklı çizmeler de dikkat çekeceği gibi aynı zamanda da bordo rugan ayakkabılar da yeni sezon sonbahar trendleri arasında yer almaktadır . Sonbahar kış sezonunda aynı zamanda başta sarı rengi hakim olmak üzere de rengarenk yağmurluklar da bu sonbaharın trendleri arasında yer alacağa benzemektedir.



2015 Sonbahar Ayakkabı













0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.