En İyi Lazer Epilasyon Aletleri – Kullanıcı Yorumları

Merhabalar,

Herkese iyi haftalar dilemekle beraber, şunu gördüm ki artık  güzellik, kozmetik vs. Bloglarda okuyucular hemen sadede gelmemizi istiyorlar. Aslında bu konuda da kendilerine hak veriyorum çünkü o kadar çok blog yazarı ve o kadar çok araştırılacak yer varki, biz bloggerların gereksiz muhabbetleri artık büyük bir kesim için sevimli olmaktan çıktı ve laf kalabalığı olmaya başladı J

Bu yüzden bugünden itibaren artk az laf kalabalığı çok iş blog yazılarımla devam ediyor olacağım dedikten sonra konuya girelim.


Çağımızın kurtarıcısı lazer epilasyon. Hayatımıza getirdiği pratiklik ve kolaylık tarif edilemeyecek kadar büyük. Bunu lazer epilasyon yaptırıp sonuç almaya başlanılmasından itibaren herkes söyleyecektir.

Ancak bir de şansız olarak yanlış aletler ya da yanlış yerlerde lazere başlayıp lanet edenler var...

Siz de onlardan biri olmak istemiyorsanız buyrun başlayalım...

Kural 1: Lazer epilasyonda en iyi cihaz diye bir şey yoktur. Cilt tipine ve kıl yapınıza en uygun cihaz vardır. Bu yüzden mutlaka birden fazla cihazi olan ve herkese aynı lazer aletini kullanmayan merkezleri tercih ediniz.

Kural 2: Cihazın yeni ya da en son teknoloji olması önemli değildir, önemli olan bakımlarının düzenli yapılıyor olmasıdır. Yani 1 yıl önce alınan bir epilasyon aletinin sık sık bakımı yapılmıyorsa, bunun hiçbir önemi yoktur. 3 yıl önce alınan ancak bakımı düzenli yapılan, ampülleri düzenli değiştirilen bir cihaz çok daha verimlidir. Epilasyon merkezleri arasında fiyat farkları da bu bakımları düzenli yaptırıp yaptırmadıklarına göre değişir. Lütfen ucuza bulduğunuz merkezleri gitmeden önce araştırın ya da gittiğinizde bakım yapıldığına dair belglerini görmeyi isteyin. Şakaya gelmeyecek kadar ciddi bir konu bu unutmayın, cildinizde geri dönüşü olmayacak yanıklar oluşabilir.
 
Kural 3: İlk seanstan sonra mükemmel sonuçlar beklemeyin, genelde 3. Seanstan sonra tam anlamıyları sonuçları görmeye başlayacaksınız.

Kural 4: Lazer epilasyonu uygulayanlar genelde güzellik uzmanları oluyor. Ancak gittiğiniz merkezde en az bir doktor olmasına ve başlamadan önce bu doktorla mutlaka görüşmenizde fayda var.

Kural 5: Aklınızda hiçbir soru işareti kalmamalı. Bu yüzden başlamadan mutlaka bu soruları uzman birine sorun ve cevaplarından tatmin olana kadar da işleme başlamayın.

Kural 6: Artık yaz aylarında bile uygulanan epilasyon cihazlarıyla her mevsim güvenilir biçimde işlemler yapılabiliyor ancak epilasyona başlamak için en uygun mevsim sonbahardır.

Kural 7: En çok merak edilen soru ne kadar acı vermesiyle ilgili oluyor. Acı eşiği kişiden kişiye değiştiği için bunu tespit edebilmek çok zor. Bana sorarsanız çok fazla acı vermediğini söyleyebilirim. Ancak çok canı yanan tanıdıklarım bile buna değdiğini söylüyorlar... Bir ömür kıl tüy ağda vs. Uğraşmaktansa bu acıyı 5-6 seans çekip tamamen kurtulmak mükemmel bir opsiyon.

Aklınıza takılan tüm diğer sorularınızı yorumlarınızda sorabilirsiniz...

Keyifli günler.



4 yorum:

  1. takipleşelim :) http://xn--bakmlkelebek-34bc.blogspot.com.tr/
    ben sizi takibe aldım.

    YanıtlaSil
  2. Bende takipteyim ;) Takipçiler arasında pembe çantalı olan benim :)))

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. En iyi epilasyon aleti tavsiyeleri için tıklayın : en iyi epilasyon aleti

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.