Ten Rengi Oje Modasi


Herkese yeniden merhabalar...

Bugünkü yazımız ten rengi ojelerle ilgili olacak. Son yıllarda "çamur" rengi adıyla başlayan bu kahverengi-bej arasındaki tonlarda olan ojeler oldukça popüler oldu.

Hemen hemen her renk kıyafetle ve yaz kış uyumla kullanabileceğiniz bu ojeler kullanım açısından da oldukça rahat. Kuaföre gitmeden rahatça uygulayabilirsiniz bu ojeleri.

Ancak bu ojelerle ilgili en büyük sorun, tonları hakkındaki kararsızlıklarımız. Çoğu ten rengi ojeler şişelerinde göründüğünden çok daha farklı çıkmaktadır.

Bu yüzden size denediğim ve beğendiğim bazı ten rengi ojeleri numaraları ve markalarıyla vermek istiyorum.

Önce en beğendiğim ve çok açık bej tonundaki ojeyi tanıtalım.

Sol tarafta uyguladığım halini görebilirsiniz bu ojeninin. Gerçekten çok tatlı bir rengi var. Sizde eğer bu rengi beğendiyseniz Golden Rose Fantastic Color Serisinden 109 numaralı ojeyi alırsanız, aynı bu görünümü elde edebilirsiniz. (çift kat sürülmüştür.)



Ojemizi de sol tarafta görebilirsiniz. İşte Golden Rose Fantastic Color 109 Numara Nude. Güle güle kullanın. 

Sıradaki rengimiz ise biraz da koyu ve biraz daha turuncu tonlarına kaçan bir ten rengi ojemiz. Markamız benim favori oje markam olan Pastel. 
Pastel tonlarının tokluğu, tek kat kullanımı ve kalıcılığı ile diğer marka ojeleri her zaman solda sıfır bırakmıştır. 



Yukarıda resimde uyguladığım oje ise Pastel 25 numara. Oldukça soft bir görünüme sahip olan  bu ojeyi de yaz kış her kıyafetinizle kullanabilirsiniz. 

Toprak tonlarının açık olanlarını yaz için tercih etmenizi öneriyorum. Kış yaklaşırken de bunlara alternatif olarak daha koyu tonları tanıtan bir yazı yayınlayacağım. Keyifli günler...

1 yorum:

  1. bu tonları seviyorsan Gabrini marka ojeyi denemelesin , ton yelpazesi inanılmaz geniş....

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.