En İyi Goz Makyaj Temizleyicisi - Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi


Günaydınlar... Herkes için mutlu ve çabuk geçen sendromsuz bir pazartesi ve hafta diliyorum. 

Haftasonu bol bol makyaj yapıp gezip tozduktan sonra, haftanın bu ilk gününde sizlere bir makyaj temizleme ürününden bahsetmeye karar verdim.

Genelde biz hanımların makyajımızı temizlerken en zorlandığımız yer gözlerimiz oluyor. Rimel, göz kalemi, eyeliner, kapatıcı, far derken en yoğun malzemeyi kullandığımız gözlerimiz, temizlerken bizleri çok fazla zorlayabiliyor. 

En iyi Göz Makyaj Temizleyicisi

Size uzun zaman önce keşfettiğim ve en zorlu suya dayanıklı profesyonel göz makyajını bile zorlanmadan tek adımda çıkarabilen Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi'nden bahsetmek istiyorum. 

En iyi göz makyaj temizleyicisi
Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi



Bu temizleyicinin farkı iki farklı etken maddeden oluşması. Bir kısmı aktif çıkarıcıların bulunduğu kısım, diğer kısım ise aloe vera yağ özlerinin bulunduğu kısım. Bu iki ayrı kısmı aşağıdaki resimde de net olarak görebilirsiniz. 


En iyi göz makyaj temizleyicisi
Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi


Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkaladığımızda, iki etken madde birbirine karışıyor ve böylelikle güçlü çıkarıcı ve yumuşak yapılı yağ birbirine karışarak, kıvamı dengeliyor. Böylece cildimize ve yüzümüzün en hassas yeri olan göz çevremize sürdüğümüzde, ne çok yağlı bir etki bırakıyor ne de cildi temizlerken tahriş edip kurutuyor.

Ürünün en önemli özelliği bu dengeyi çok iyi bulması çünkü eski temizleyicilerimden de bildiğim üzere, göz makyajını çıkarmaya çalışırken nerdeyse gözümüzü çıkartıcağımız günler yaşıyorduk=)

Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi içindekiler
Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi


Bu ürünle artık bu probleme bir son geldiii. Hem yumuşak bir şekilde, hemde gözlerimiz vıcık vıcık yağ içinde kalmadan kolaylıkla tek adımda bütüün göz makyajımızı bu ürünle temizleyebiliyoruz. 

Piyasada ürün 16-21 TL arası değişen fiyatlarla satılıyor. Neutrogena ürünlerini Migrostan takip ederseniz sık sık indirime girdiğini görebilirsiniz. Ben indirim zamanlarında genelde 2-3 tane alıyorum çünkü kullanım tarihleri oldukça uzun ve çok memnun olduğum için değiştirmeyide düşünmedim hiç.

Siz de bir kez deneyin eminim vazgeçemeyeceksiniz. 

Sizin vazgeçemediğiniz makyaj temizleme ürününüz hangisi? Yorumlayın tartışalım..

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.