Bu Yazın Ruj Modası



Yazın henüz başlarındayken, bu yazın moda ruj akımlarından bahsedip, sizlerin en yeni trendlere uyum sağlamanızı garanti ediyorum (=

Öncelikle kışın başlamış olan mat ruj modasının tüm hızıyla devam ettiğini söylersek yanlış olmaz. Bu yüzden yaz boyunca parlak ya da simli rujlar, parlatıcılar kullanmayı aklınızdan bile geçirmeyin derim. Gece ya da gündüz makyajı olsun hiç fark etmez, mat olmayan tüm rujlarınızı, tekrar modaları gelene kadar bir kenara bırakmaya hazır olun=) Eğer sahip olduğunuz bütün rujlar bu şekilde ise, makyaj çantanıza en kısa zamanda en az bir tane mat ruj eklemelisiniz.

Mat rujlar sadece moda olmaları bakımından değil aynı zamanda bazı avantajları olması bakımından da bu sezon gözler önünde. En önemli özelliği diğer parlak rujlara göre daha kalıcı olmaları. Bir de mat rujları, altına fondöten uyguladıktan sonra sürerseniz tüm gün hatta gece boyunca kalıcılığını sağlayabilirsiniz.
Mat ruj dudaklarınızda bir süre sonra yok gibi hissetmenizi sağlar. Çünkü parlak rujların zaman geçtikçe verdiği o yapış yapış hissini, mat ruj asla vermez.

Mat rujunuzu uygularken dikkat etmeniz gereken şey ruju dudaklarınızı iyice gerdikten sonra sürmeniz. Yapısı itibariyle yoğun olduğundan dolayı, dudaklarınız aralarına, çatlaklarına girmesi açısından uygulamada mutlaka dudaklarınızı olabildiğince gerin. Ve en iyi sonucu almak için uygulamayı kuvvetlice bastırarak en yoğun şekilde sürmeye çalışın. Çok daha iyi bir görünüm elde edeceğinize emin olabilirsiniz.
Bu yaz mat ruj kullanacağımızdan emin olduktan sonra sıra geldi hangi renkleri kullanacağımıza. Bu yazın modası kesinlikle koyu renkli rujlar. Hemen hemen açık renkli rujların uygulama örneklerini hiç görmeyeceğiz. Bu yüzden teninize uygun, beğendiğiniz tüm koyu renk rujların matlarını kullabilirsiniz. Benimse bu yaz için iki favorim koyu bordo ve koyu vişne çürüğü renkleri.





Bordo da favori tonumu yukarıdaki resimde görebilirsiniz. Tüm cilt tiplerine uyum sağlayan bu tonu herkes rahatlıkla kullanabilir.




 


Bu koyu vişne çürüğü ruj ise bu yazın en moda rengi. 
Yine her cilt rengindeki bayanın kullanabileceği bu renk piyasada fahriye evcen ruju olarak da anılmaktadır. 
(Bir satıcıdan duyduğum kadarıyla herkes bu şekilde soruyormuş.)Satıcılara bunu söylemeniz  bile yeterlidir. 
Size değişik markaların benzer tonlarını anında çıkaracakatır. 




Eğer koyu renk ruj kullanmaktan yana değilseniz yukarıdaki açık renk mat rujlar tam size göre.
 Markaları ve tonlarını resimlerin sağ alt köşelerinde görebilirsiniz. 
Özellikle bunların içinde Rimmel Nude Delight olanı önermekteyim.
Bu yaz rujlarda ara renkler yok. Ya çok koyu ya çok açık/doğala yakın tonlar var.
Ruj kullanırken bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Keyifli yazlar. 



2 yorum:

  1. ya su asagidaki ruj renklerini gösterdigin dudaklar seninse masallah sana, ne güzel dolgun dudaklarin var :D Renklerinde hepsi birbirinden güzel, nude rimmel olanini özellikle cok begendim :)

    YanıtlaSil
  2. evet bu sene nude ler çok moda, gündüz mat gece ise dilerseniz üstüne parlatıcı sürerek kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.