13. Cuma ve Dolunay

Bugün 13. Cuma... Kimileri icin ugurusuz olan ama bana her zaman cok ugurlu gelen bir gun. 

Bu 13. Cumanin digerlerinden farkli olmasinin sebebi bu gece ayni zamanda dolunayinda olmasidir. Yani evren butun enerjisiyle bizim ona karsilik vermemizi bekliyor. 

Peki biz evrenin bu enerji dolu anlarini nasil kendimiz icin kullanabiliriz. 

 Biliyorum bir suru gereksiz ayrintilarla ugrasmak istemeyip basit tavsiyeler pesinde olacaksiniz. Ben de bu yuzden size en basit tavsiyelerimden bazilarini yazacagim. 

Oncelikle yapmaniz gereken ilk sey odaklanmaniz. En onemlisi bu eger dileklerinize odaklanmazsaniz istediginizi yapin fayda etmeyecektir.

Dileginize iyice odaklanip, tum kalbinizi ve zihninizi ona yonelttikten sonra, yapabilceginiz en basit ve etkili yonteim yazmaktir. Ihtiyaciniz olan tek sey kagit ve kalem. Elinize kalemi alin ve istediginiz seyleri tek tek sanki onlari coktan elde etmis gibi yazin. Yeni bir ask mi istiyorsunuz. Yeni askimi buldum ve cok mutluyum.. Gibi. 

Sonra bu yazdiklarinizi dolunaya bakarak yuksek sesle okuyun ve solediklerinizin evrene ve onun enerjisine karistigini hissedin. Cok kisa bi sure icinde isteklerinizin bir bir gerceklestigini goruceksiniz.

Ikinci ve basit olarak yapabileceginiz sey icin de sadece muma ihtiyaciniz var. Evdeki herhangi bir mumunuzu kullanarak, mumu yaktiktan sonra dileklerinizi mumun karsisinda aya bakarak soyleyerek gerceklestirebilirsiniz.

Bunlari ayda bir kez, tam dolunayin oldugu gece de tekrarlayabilirsiniz. Bol sanslar...

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.