Sevgilim bana geri dönecek mi?

Merhabalar,

Herşeyin olduğu gibi, ikili ilişkilerin de bir sonu var ne yazık ki...

Ancak bu sonu çoğu zaman farketmeden ya da istemeden kendimiz hazırlarız.. Ya da ayrılık öncesi sinyalleri göremeyip bu son yaklaşırken gerekli önlemleri almakta gecikiriz.

Tüm ipler koptuğunda  ise artık çoğu zaman çok geç olmuş olur...  

Ama bazen sevgililerimiz bizlere geri dönebilir... Yeterki sinyalleri doğru okuyabilelim.




İlişkiler ve karakterler herkesin kendine münhasır olduğundan aslında Sevgilim Geri Dönecek mi? Sorusunun cevabı çok değişkenlik gösterir.  Ancak belli başlı sayabileceğimiz kriterler vardır...

Bunlardan ilki zaman..

Terk eden erkek ne zaman geri döner?

Şunu söylemek gerekir ki görüşümeleyen süre uzadıkça dönme ihtimali azalacaktır. Bu %100 geçerli olmasa bile erkeklerin %70-80’inde durum böyledir.
Çünkü zaman ilerledikçe yokluğunuza alışacak ve bekarlık hayatı daha da cazip gelecektir.
Bu ise kadınlarda tam tersi olabilir.

Terk eden kadın ne zaman geri döner?

Kadınlar ise daha duygusal oldukları için ayrılık sonrası süre ne kadar uzarsa kadın bir o kadar özlem duyacak yada duygusallaşacaktır. O yüzden kadın ve erkekler için terk edilmek ve sonrasındaki aşamaları çok ama çok farklı gelişmektedir.
Tabiki ilişki detayları ve kişiler hakkında detaylı bilgiye sahip olunursa eğer eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yollarından bahsetmek mümkün olur.

Ancak bunu genelleyerek yapmam ne yazıkki mümkün değildir ve böyle telkinlere de inanmamanıız ve umuda kapılmamanızı tavsiye ederim. İlişkiler kişilere özeldir ve herkesi kendi ilişkisi içinde değerlendirmek şarttır!!!

Terk edilmek elbetteki kadın erkek hepimize acı verir ve çoğu zaman es sevgiliyi pişman etmenin yollarını ararız, ya da terk eden erkek ne zaman pişman olur, terk eden kadın ne zaman pişlman olur sorularının cevaplarını arar dururuz.

Bu yüzden eş dost arkadaş ve çevreden sorularımıza cevaplar bulmaya çalışırız.

Bu konuşmalar haklı olarak çoğu zaman objektif olamaz. Bizi sevenler bizi daha fazla üzmemek için aşırı iyimser tavsiyelerde bulunup bizi hayal kırıklığına uğaratacak ve ilerde daha çok üzecek yollara sevk edebilirler..

Ya da tam tersi belki kıskançlıkla olaya yaklaşan kişiler ilişkinizde umut olsa bile sizi umutsuzluğa ve karamsarlığa düşürmeye çalışabilirler.

Bu gibi durumlardan kaçınmak için en iyi yol aslında bir 3. Kişiye başvurmaktır. Her iki tarafa da objektif yaklaşabilen, olayları tarafsız bir biçimde yorumlayabilen bir 3.kişi.

Çoğu kişinin ilişkisini kurtarmış ve pek çok güzel olayın gelişmesine vesile olmuş biri olarak, yorumlarınızı ve sorularınızı cevaplamaya hazırım...

Özelini burada paylaşmak istemeyenler e-mail adresimden bana ulaşabilirler...

Huzurunuz daim olsun...



0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.