Flormar Neon Göz Farı 2015 Yaz

Ekranlardan da sıkça gördüğümüz üzere bu sezon gözlerimiz baya bir renklenecek.
Bu yıl kıyafetlerde de etkisini sıkça gördüğümüz neon renkler önce ojelerde moda olmaya başladı ve artık makyaj malzemelerinde de bolca kullanılıyor. Özellikle göz farlarında çokça kullanılmaya başlandı.


Sezonun en moda neon renklerinden bazıları sarı, turuncu, yeşil ve kırmızı tonlarındaki renklerden oluşuyor.


                               

Göz farı olarak neon bir renk kullanmak ilk başlarda size korkutucu gelebilir. Ancak burada amacımız neon farı metrelerce öteden farkedilecek kadar gözümüze uygulamak değil. Özellikle koyu renk farlarla bir araya geldiklerinde ve gölge amaçlı kullanıldıklarında, süper sonuçlar elde edebilirsiniz.

Bu yüzden başlangıçta tek ihtiyacınız olan şey Siyah yada koyu renk herhangi bir far, ki muhtemelen elinizde bir tane vardır, ve yine herhangi bir renk neon far. Koyu renk farınızı uyguladıktan sonra göz kapağınızın iç tarafına ya da dış tarafına gölge şeklinde istediğiniz yoğunlukta uygulayarak istediğiniz dikkat çekici bakışları yakalayabilirsiniz.

Flormar Fusion Baked Eyeshadow
Flormar Fusion Baked Eyeshadow
Flormar Fusion Baked Eyeshadow
Flormar Fusion Baked Eyeshadow


Flormar Fusion Baked Eyeshadow


Bunun için ben flormarın bir ürününü kullanıyorm.  Flormar FUSION BAKED EYESHADOW - FB05. Kırmızı, turuncu, pembe ve mor tonlarının hepsini içinde barındırıyor. Uygulamanızın yoğunluğuna göre rengi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bu yüzden süper. Ben flormarın internet sitesinden 13,95 TL’e satın aldım. Mağazalarda 16-20 TL arası fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Flormar Neon Eyeshadow


Eğer daha sade, tek renk ve basit renkler tercih edecekseniz yine flormarı bir diğer neon serisini kullanabilirsiniz. 
Üstelik fiyatıda çok uygun gördüğünüz gibi. Almak için yukardaki resmin altındaki yazıya tıklayınn hemennn...

Bence denemeye değer bayanlar :)

Keyifli günler...










0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.