İlişkinizi Kurtaracak 2 Kelime


Bu başlığı gördüğünüzde eminimki aklınıza gelen ilk iki kelime kombinasyonu Seni Seviyorum oldu..

Ancak bahsedeceğim iki kelime o değil.






Sevgilinize en son ne zaman içinizden gelerek Teşekkür Ederim dediniz.. Araştırmalar gösteriyorki en kalpten gelen bir Teşekkür ilişkinizi kurtarma ve geliştirme adına anahtarınız olabilir.

Amerika da Georgia üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre karşı tarafın size minnet duyguğunu göstermesi ilişkinizdeki tatmini pozitif yönde etkilemektedir.




Teşekkür ederim sözcüklerinin gücü inanamayacağınız şekilde ilişkinizi etkileyebilir. Çünkü bir anlamda teşekkür iyi ki burdasın ve iyi ki hayatımda varsın anlamına gelmektedir.

Teşekkür etmek sadece iki kelime söylemek değildir, bazen bir öpücüktür bazren de güzel bir bakış yada sarılış, yeter ki minnet duygunuzu karşı tarafa geçirin..

Eğer iletişim problemleriniz varsa ve bunu çözmekte zorluk çekiyorsanız, minnet duygunuza dönün. Kısaca bir düşünün sizin için neler yaptığını, teşekkür etmeniz gerekirken aslında etmediğiniz 
olayları düşünün. Karşınızdaki sizin sevgiliniz diye ‘zaten bu onun yapması gereken birşey’ diye düşünmeyin.


Unutmayın kimse kimse için hiçbir şey yapmak zorunda değil. Karı kocalar bile... 



Bu dünyaya yalnız ve birey olarak geliyoruz. Eşlerimizin ve sevgililierimizin bizler için yaptığı herşey yapmaları gerektiği için değil, bizleri sevdikleri ve değer verdikleri içindir... Lütfen teşekkür etmeyi unutmayalım...

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.