Bu Hafta Neler Olacak? 26 Aralık - 01 Ocak

2016 yılının son haftasında bizi neler bekliyor.

Genel olarak bu hafta bizi çok sık ve hızlı duygu değişimleri bekliyor...



Bu hafta neler olacak?


Pazartesi (26/12): Mutluluk verecek, karlı bir işin başlangıcı. Kendini bir işe adama, öğrenme isteği. Yetenekleri geliştirecek, bilgiyi arttıracak bir çalışma. Kurs almak. İnsanı başarıya götürecek bir işte çok çalışılması yönünde bir uyarı. Çalışmaların sonuç vermeye başlaması.


Salı (27/12): Bir rekabet ortamı. Elindekilerle mücadele ederek koruma gereği. İnanılan fikirler uğruna çaba verileceği. Haklı olmanın verdiği cesaret, engelleri aşmak. Zafer, güçlü de olsa rakipleri yenmenin mümkün olduğu yönünde bir işaret.


Çarşamba (28/12): Beklenmedik bir anda kazanç getiren bir yatırım. Konforlu ve güvenli bir hayata kavuşmak. Çevredekilerin beğenisini kazanmak. Güven duygusu, başkalarına ihtiyaç duymamak. İç dünyada huzura kavuşmak, duyguların zenginleşmesi. Hayattan keyif almak. Sosyal ilişkilerde başarı.


Perşembe (29/12): Aklınızdan geçen fikirlerde kararlılık ve güven hakimdir. Bu kart aynı zamanda hayatınızın bir aşamasından diğerine geçişi de ifade eder. Bu ilişki durumunda bekarlıktan evliliğe, işsizlikten iş sahibi olmaya gibi birçok konuda olabilir.


Cuma (30/12): Herkesin içinde fark edilmeyi ve doğal liderlik yeteneklerinizi sergilemeyi seviyorsunuz. Eğer ki, içinde bulunduğunuz yeni bir durum varsa bu konuda kararlı ve risk alır konumda olduğunuzu söylemek mümkün.


Cumartesi (31/12): Etrafınızdaki birini incitebilirsiniz. Birini incittiğinizde aslında kendinizi inciteceğinizi aklınızda bulundurmalısınız. Kartın ifade ettiği bir diğer anlam ise elde etmeyi istediğiniz şeylere ulaşma ve bunu yaparken biraz hile kullanabilme durumunuzun olmasıdır. Bu kurnazca tutum bir başkasının sizi yönlendirmesiyle de olabilir.


Pazar (01/01): İyilik yapmak. İyiliğin size mutluluk getireceği, yeni fırsatlar sağlayacağı yönünde bir işaret. Kaderin kabullenişi, bazı gerçeklerin değiştirilemeyeceğini kavramak.Basan ve mutluluk, iyi şans. Olayların yeni bir devreye girmesi. Bir problemin çözümü, beklenmeyen yararlı değişim.


Keyifli haftalar...

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.