En Ucuz Rujlar, En Kaliteli Rujlar


Merhabalar... Bugün makyajımızın vazgeçilmezi, son rütuj dediğimiz yüzümüzün rengi olan rujlar hakkında konuşalım istiyorum.

Eminimki biz makyaj severler olarak, hepimiz renk renk, çeşit çeşit ruja sahibiz. Her gün değişen modumuza, kıyafetimize ve mevsime göre değiştirip değiştirip sürüyoruz rujlarımızı. Rujda renkten başka en önemli aradğımız özellik ise kalıcı olması. Hele de benim gibi dudaklarınızı yemeye, kemirmeye meraklıysanız... J

Artık 24 saate kadar kalıcı olan rujları heryerde bulmak mümkün bunda pek zorlanmıyoruz. Ancak kimisi çok pahalı bütçelerin çok üstünde, kimiside ucuz ancak istenen performansı vermiyor. Bu yüzden bugün sizlere fiyat ve performans açısından en etkili bulduğum bir ruj markasını tanıtmak istiyorum. 

Türkiyede daha yeni sayılan ancak yurt dışında uzun yıllardır bulunan bir marka. Evet markamız Essence.

Almanya’dan ithal edilen Essence ürünlerinü bugün Türkiye’nin hemen her yerinde kolayca bulmak mümkün. Tüm kozmetik ürünleri satan yerlerde mutlaka essence markalı bir ürüne rastlarsınız ancak en çok çeşidi bulabileceğiniz yerler Gratis, Watsons ve Rossman. 

Markadan biraz daha bahsetmem gerekirse 2012 yılında Avrupa’nın en iyi kozmetik üreticisi seçilmiş bir marka ve en güzel özelliklerinden biri de markanın hayvanlar üzerinde test yapmaması ve markanın çalıştığı diğer tedarikçilerinde hayvanlar üzerinde test yapmıyor olmasına dikkat etmesi.

Markadan bu kadar bahsettikten sonra gel gelelim asıl konumuza, markanın rujlarına... Tesadüf eseri bu markanın rujlarını keşfettim ve inanılmaz sonuçlar aldım.

Yılın modası mat rujların lipstick hallerine bayılacaksınız. Yıl boyunca severek kullandığımız mat rujlar artık sürülmesi daha kolay ve daha kalıcı haliyle essence ile karşımızda. Hem kullanım kolaylığıyla hem de bu koyu pembe tonuyla kalbimi çalan bu ruju herkese tavsiye ederim. Bu lipgloss için tavsiye edilen satış fiyatı 4.95 TL ancak piyasada 6-8 TL arası değişen fiyatlara bulabilirsiniz. Bu fiyata bu kaliteyi başka bir markada bulmanız inanın neredeyse imkansız. 

Essence XXXL Nude Lipgloss

Sırada ise süper matlık ve kalıcılığı ile bir başka essence serisi olan uzun süre dayanıklı rujlardan bahsediyorum. Bunlardan dileyen parlak serisini (solda altta) dileyen de mat serisini (sağ altta) kullanabilir. Her ikisindende memnun kalacağınızın garantisi bende. Aksi takdire ben burdayım beni bulunn:) Bu seri için tavsiye edilen satış fiyatı 8.5 TL. Piyasada fiyatlar 10 TL'ye kadar çıkabiliyor. 


                                       

Bu kalitede bu fiyatta rujlar Essencede bayanlar. 
Mutlaka deneyin. 





0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.