En Ucuz Rujlar, En Kaliteli Rujlar


Merhabalar... Bugün makyajımızın vazgeçilmezi, son rütuj dediğimiz yüzümüzün rengi olan rujlar hakkında konuşalım istiyorum.

Eminimki biz makyaj severler olarak, hepimiz renk renk, çeşit çeşit ruja sahibiz. Her gün değişen modumuza, kıyafetimize ve mevsime göre değiştirip değiştirip sürüyoruz rujlarımızı. Rujda renkten başka en önemli aradğımız özellik ise kalıcı olması. Hele de benim gibi dudaklarınızı yemeye, kemirmeye meraklıysanız... J

Artık 24 saate kadar kalıcı olan rujları heryerde bulmak mümkün bunda pek zorlanmıyoruz. Ancak kimisi çok pahalı bütçelerin çok üstünde, kimiside ucuz ancak istenen performansı vermiyor. Bu yüzden bugün sizlere fiyat ve performans açısından en etkili bulduğum bir ruj markasını tanıtmak istiyorum. 

Türkiyede daha yeni sayılan ancak yurt dışında uzun yıllardır bulunan bir marka. Evet markamız Essence.

Almanya’dan ithal edilen Essence ürünlerinü bugün Türkiye’nin hemen her yerinde kolayca bulmak mümkün. Tüm kozmetik ürünleri satan yerlerde mutlaka essence markalı bir ürüne rastlarsınız ancak en çok çeşidi bulabileceğiniz yerler Gratis, Watsons ve Rossman. 

Markadan biraz daha bahsetmem gerekirse 2012 yılında Avrupa’nın en iyi kozmetik üreticisi seçilmiş bir marka ve en güzel özelliklerinden biri de markanın hayvanlar üzerinde test yapmaması ve markanın çalıştığı diğer tedarikçilerinde hayvanlar üzerinde test yapmıyor olmasına dikkat etmesi.

Markadan bu kadar bahsettikten sonra gel gelelim asıl konumuza, markanın rujlarına... Tesadüf eseri bu markanın rujlarını keşfettim ve inanılmaz sonuçlar aldım.

Yılın modası mat rujların lipstick hallerine bayılacaksınız. Yıl boyunca severek kullandığımız mat rujlar artık sürülmesi daha kolay ve daha kalıcı haliyle essence ile karşımızda. Hem kullanım kolaylığıyla hem de bu koyu pembe tonuyla kalbimi çalan bu ruju herkese tavsiye ederim. Bu lipgloss için tavsiye edilen satış fiyatı 4.95 TL ancak piyasada 6-8 TL arası değişen fiyatlara bulabilirsiniz. Bu fiyata bu kaliteyi başka bir markada bulmanız inanın neredeyse imkansız. 

Essence XXXL Nude Lipgloss

Sırada ise süper matlık ve kalıcılığı ile bir başka essence serisi olan uzun süre dayanıklı rujlardan bahsediyorum. Bunlardan dileyen parlak serisini (solda altta) dileyen de mat serisini (sağ altta) kullanabilir. Her ikisindende memnun kalacağınızın garantisi bende. Aksi takdire ben burdayım beni bulunn:) Bu seri için tavsiye edilen satış fiyatı 8.5 TL. Piyasada fiyatlar 10 TL'ye kadar çıkabiliyor. 


                                       

Bu kalitede bu fiyatta rujlar Essencede bayanlar. 
Mutlaka deneyin. 





Yağlı Cildin Parlaması Nasıl Önlenir?

Cildiniz Parlamasın...

Sevgili yağlı cilt muzdaripleri, merhabalar...

Sizleri burada görmekten epeyce mutluluk duyuyorum. Eğer siz bu satıları okuyorsanız doğru hedef kitleme ulaşmışım demektir J

Öncelikle şunu söylemeliyim ki bir yağlı cilt sahibi insanını ancak ve ancak başka bir yağlı cilt sahibi insan anlayabilir o yüzden doğru yerdesiniz.

Sabah kalktınız, yüzünüzü yıkadınız, kuruladınız, hiçbir sorun yok cildiniz gayet gergin ve sakin gözüküyor, mutlusunuz. Rahatça makyajınızı yapabilmeniz için hiçbir engel yok. Hatta diğer cilt tiplerine göre oldukça da şanslısınız. Cildiniz yağlı olduğu için makyaj yaparken hiç zorlanmıyorsunuz. Pul pul olma dökülme gibi problemleriniz yok. Çoğu zaman makyajınızın altına nemlendirici sürmek zorunda bile kalmıyorsunuz. Makyaj malzemeleri cildinizde kolayca tutunabiliyor ve emiliyor. Buraya kadar yağlı ciltler için herşey yolunda. Asıl problemlerimiz makyajımızdan birkaç saat sonra ortaya çıkıyor. Özellikle burun, alın, çene ve göz kapaklarımızın üstündeki yağlanmalar ve parlak görünüm saatler ilerledikçe can sıkıcı bir hal almaya başlıyor.

Bu parlamaları ve rahatsızlık verici görüntüleri önleyebilmek için birkaç püf noktası paylaşmak istiyorum.

Sabunla yıkamaya son. İlk ve en temel kural yüzün sabunla yıkanmaması. Bu genelde doğru bilinen bir yanlıştır. Sabun ilk etapta ciltteki yağı alır ve kuru bir görünüm verir. Ancak ilerleyen saatlerde fazla yağlanmayı tetikleyerek parlak bir görünüme sebebiyet verebilir bu yüzden eğer özel bir ürün kullanmıyorsanız yüzünüzü makyajdan önce sadece su ile yıkamanız yeterli olacaktır.

Su bazlı fondöten. Fondöten seçimi ikinci önemli noktamız. Mutlaka su bazlı fondöten kullanmanız gerekmektedir. Bunun için makyaj malzemesi satan yerlerdeki görevli arkadaşlardan yardım alabilirsiniz. Fiyat konusunda endişelenmeyin en uygun markaların bile su bazlı fondötenleri bulunmaktadır. Burada bir dipnot açmak istiyorum. Bazı markalar mat fondöten serileri mevcut. Bunlar aslında yağlı ciltler için en etkili fondötenler. Benim size tavsiye edebileceğim Flormat Mat Touch Foundation serisi. Piyasa fiyatı da oldukça uygun 25TL-30TL arasında değişiyor. Yağlanma, parlama ya da siyah nokta oluşumu yapmıyor.


Flormar Fondöten
Flormar Mat Touch Foundation


Transparan pudra. Ben garanticiyim diyenler için uygun fondöten seçiminden sonra transparan pudra ya da normal pudra kullanımı da yağlanmayı yavaşlatarak engellemize yardımcı olacaktır.

Bu 3 basit adımı uygulayarak gün içinde cildinizdeki parlamayı durdurabilirsiniz. Denemesi ve tavsiye etmesi benden, uygulaması sizden. Keyifli makyajlar...


Lütfen önerilerinizi paylaşın.
Blogger tarafından desteklenmektedir.